Doorgaan naar hoofdcontent

Vlaamse pap met penne rigate

 Melk opwarmen met rest pasta penne al dente, de pap binden met vanillebloem, zoeten met weinig suiker en als smaakstof echte vanille toevoegen.

   






Reacties

Populaire posts van deze blog

De Noorse keuken intrigeert

    Ontbijt met mild gepekelde haring, smoked fish, bruine kaas, veel groentjes en tal van granen -ook havermoutpap- zelfgemaakte sappen en confituren. Wij bereiden maaltijden met oa zalm uit de naburige shop; en hier durven we rauwe zalm te eten, *sashimi ( Japanse gerecht van rauwe vis, traditioneel wordt zalm niet als sashimi gegeten omdat deze vis ook in zoetwater leeft, maar vandaag wordt zalm wel gebruikt, na kort te zijn bevroren).                Food outside - coffee & tea - some sweets

Tasty ovenschotel van laagjes aubergine-rijst ea. groenten van de Groentelaar

Ovenschotel bedekken met in olijfolie gebakken aubergineschijven, gegaarde rijst met curry / kippevocht, gebakken kip, tomaat en gebrokkelde Turkse kaas; 20 min 200°C. Rode spitskool roerbakken + schijfjes appel als garnituur. Very tasty!                  

Cannelloni/pompoen en lasagne/courgette in 1 moeite (groentjes v/d Groentelaar)

Een beboterde ovenschotel bedekken met ui/passata en met de vellen lagen schikken, denk aan paprikarepen en/of gele tomaat + passata, en courgette + witte saus. In een tweede schotel tegelijk gevulde ricotta & verse basicicum gevulde rolletjes bedekken + passata, afwerken met pompoenschijven, bedekken met It. kaasschilfers; klaar voor de oven!     LASAGNE          CANNELLONI   v