Kweeperen wassen, in stukken snijden en koken, en het sap met suiker tot gelei koken. Serveren bij pannenkoek, op Galle brood, als zoetstof in gebak. Verse peren op bodem van kaastaart. Assortimentbord met verse druifjes. Koekjesdeeg met pudding/room laag en verse frambozen.
* GALLE Sabbat brood met bloem-gist-zout-suiker-geel van ei-afwerken met wit van ei en sesam.
* KAASTAART Basis is een uitgerold brokkeldeeg met kweeperengelei als zoetstof. Hierop verse peren zetten. Overgieten met een kaasmengsel: eigeel met suiker opkloppen-plattekaas-vanillepoeder-opgeklopt eiwit. In de ronde vormen nog extra amandelschilfers toegevoegd.
* KOEKJESDEEG Italiaanse koekjes fijnmaken met deegrol en hier ongezouten boter aan toevoegen, laten opstijven in de frigo, hierop een mengsel van pudding en opgeklopte room, afwerken met frambozen.





Reacties
Een reactie posten